Vesti -

Policija istražuje optužbe iznete na račun Rasela Brenda

Londonska Metropoliten policija saopštila je danas da istražuje brojne optužbe o seksualnim deliktima koje su iznete na račun komičara Rasela Brenda.

Izvor: Blic žena
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Policija će pružiti svu potrebnu stručnu podršku ženama koje su podnele prijave protiv Rasela Brenda.

Istragu sprovode detektivi u Centralnom specijalizovanom kriminalističkom odeljenju Met policije.

"I dalje ohrabrujemo svakog ko smatra da je bio žrtva seksualnog nasilja, bez obzira koliko davno to bilo, da nas kontaktira. Razumemo da to može izgledati kao težak korak i uvervamo vas da imamo tim službenika specijalista koji su dostupni za savetovanje i podršku", rečeno je iz policije, piše Daily mail.

Istraga je u toku. Podsetimo, ranije ovog meseca četiri žene optužile su glumca Rasela Brenda za silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje. On je negirao te optužbe. U međuvremenu više žena prijavilo ga je za seksualno nasilje.

Jedna od žena koja ga je optužila za nasilje, bivša manekenka čiji indentitet nije otkriven, rekla je nedavno da ju je Rasel Brend pratio nakon što su se sreli u jednom baru u Londonu, a onda je tražio da imaju intiman odnos. Bežala je preplašena od njega, i ti minuti izgledali su joj dugi kao ceo život.

Ova žena je tada bila u dvadesetim, rekla je da su se sreli u baru Primrose Hill u Londonu i da mu je ona napomenula da ne želi da bude sa njim, a onda je sve postalo jezivo, ispričala je.

"Imala sam osećaj kao da me lovi. Nije bilo koketno ni zabavno. Reč predator za njega je aposlutno na mestu. Bio je čvrsto odlučan da ostvari cilj. Namera mu je bila da ima seks, sa bilo kim".

Poručila je da nakon što je pogledala dokumentarac gde su iznete optužbe Brenda, više ne može da spava jer neke žene nisu "imale sreće kao ona" da pobegnu od glumca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu