Vesti -

Milan Marić o slučaju Milene Radulović: "Nije očekivala nenadani otrov prema tim devojkama" VIDEO

Glumica Milena Radulović nedavno je svedočilana u Višem sudu protiv profesora glume Miroslava Aleksića, koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, a tom prilikom podršku joj je pružao glumac Milan Marić.

Izvor: Prva
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Marić je sada, gostujući u emisiji "Jutro na Prvoj" govorio koliki korak napred smo napravili time što je Milena javno progovorila o seksualnom uznemiravanju, ali i nus pojavama sa kojima se ona i njene koleginice susreću.

"Ono što ona nije očekivala je nenadani otrov, koji se izlio po devojkama koje su proživele isto i javno progovorile. Mi nismo ni svesni koliko važnu stvar smo uradili. Pričao sam sa koleginicama iz inostranstva i iz regiona koje je čitava ova situacija potakla da govore o svojim slučajevima. Moramo shvatiti koliko je žena odlučilo da javno progovori o svojim iskustvima", govorio je Marić i dodao:

"Setimo se koliko je samo u nekoliko sati heštegova na Tviteru bilo #nisam prijavila. Mislim da nikada stvari više neće biti iste posle ovoga, u društvu se promenila svest. Nakada smo smatrali da je nešto normalno, sa čime smo se svakodnevno suočavali na poslu: "Ajde, molim te, šta, šljapnuo me po zadnji". To je kao ranije bilo normalno, a da ne idemo dalje", istakao je on.

Glumac je aktuelnu situaciju povezao sa poverenjem, koje kada se naruši, ne sluti ni na šta dobro.

"Posao je stvar poverenja. Na primer, vi kada ulazite u film, vi morate da potpuno verujete reditelju. Takav je naš posao, bez vere, i želje, i poverenja, vi ne možete da verujete u to što radite. Svako pravi svoj mehanizam, ne postoji nikada pravilo kako se emotivno i psihološki otvaraš. Kada sve to zanemarite, to su deca, mi govorimo o deci. Od malena ta deca maštaju da postanu glumice, balerine...", objašnjavao je Marić.

Pročitaj i: Glumica Milena Radulović svedoči protiv Aleksića: U sud stigla u pratnji dečka FOTO

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu