Vesti -

Zvezda Harija Potera nakon dve godine zatvora izgleda neprepoznatljivo VIDEO

Za razliku od svojih vršnjaka, koji su uloge u filmovima o čarobnjaku Hariju Poteru pretvorili u unosne karijere u filmu i teatru, 34-godišnji Džejmi Vajlet danas zarađuje snimajući personalizovane videe na platformi Cameo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vajlet je prvi put u probleme upao još 2006. godine, kada je optužen za uzimanje kokaina. Tri godine kasnije, priznao je krivicu za posjedovanje i uzgajanje marihuane, zbog čega je osuđen na 120 sati rada za opšte dobro.

U poslednja dva filma serijala o Hariju Poteru nije glumio upravo zbog tih problema sa zakonom.

Dve godine nakon toga, uhapšen je zbog učestvovanja u neredima koji su u Londonu izbili nakon smrti crnca Marka Dugana. Policija ga je optužila za nasilno i neprimereno ponašanje, nameru da uništi ili ošteti tuđu imovinu i posedovanje ukradene robe. Konkretno, optužen je za posedovanje molotovljevog koktela dok je pljačkao apoteku u Londonu. Uz to, optužen je za uzgajanje marihuane. Zbog učestvovanja u neredima 2012. je osuđen na dve godine zatvora.

Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, Vajlet se nije vratio glumi, a odnedavno na platformi Cameo prodaje personalizovane videe koji se najčešće svode na slanje lepih želja i pozdrava. Jedan video košta 160 britanskih funti (183 eura), a oni u proseku traju jedan minut i 47 sekundi.

Čim se pojavio na Came-u, obožavatelji Harija Potera odmah su primetili da se Vajlet dosta promenio od dana kada je glumi u istoimenom filmskom serijalu. Bivši glumac sada ima tetovažu iznad oka i nekoliko tetovaža na rukama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu