Vesti -

Pokušavala da prikrije tugu: Naomi Kembel progovorila o borbi sa zavisnošću

Proslavljena manekenka Naomi Kembel je u novom dokumentarcu The Super Models govorila o svom životu tokom devedesetih godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naomi Kembel je tih godina bila na vrhuncu karijere, a u novom dokumentarcu je govorila i o zavisnosti o drogama koja ju je "zamalo ubila".

Ona je želela da zaboravi traumu iz detinjstva i pomiri se sa smrću Đanija Versaćea koji joj je bio blizak prijatelj, te se okrenula kokainu.

"Jedna od stvari koje sam pokušavala da prikrijem bila je tuga. Zavisnost je takva. Opasna stvar, stvarno je. Misliš da će to izlečiti ranu, ali neće. To može izazvati jako veliki strah i anksioznost", ispričala je Naomi, prenosi Daily Mail.

"Đani bi me terao da izađem i idem dalje kada nisam mislila da mogu. Kad je on umro, moja tuga je postala prevelika", dodala je. Sa zavisnošću se borila pet godina, a 1999. se srušila tokom snimanja. Tada je, kaže, shvatila, da se mora prijaviti na rehabilitaciju.

"Bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla da učinim za sebe u to vreme. Bilo je strašno pogledati se u ogledalo. Ne možete prikriti svoje osećaje. Ubijala sam se. Bilo je jako bolno", zaključila je Naomi koja tvrdi da glavni okidač zbog kojeg je počela da uzima supstance trauma iz detinjstva. Naime, slavna manekenka odrasla je bez svog oca koji je napustio njenu majku dok je bila trudna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu