Vesti -

Stigla još jedna optužba: Manekenka tvrdi da ju je Rasel Brend "uhodio na ulici tražeći seks"

"Svi smo znali da je predator", rekli su nekadašnji saradnici glumca.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Skandal oko glumca i komičara Rasela Brenda poprima sve veće razmere. Sada je stigla i nova optužba, kada se oglasila bivša manekenka koja tvrdi da ju je Brend proganjao na ulicama Londona i tražio seks nakon što su se sreli u baru. U strahu je pobegla od njega.

Uznemirujući incident dogodio se 2005. godine, a anonimna žena je navela da je Brend išao pet koraka iza nje i vikao: "Hajde da se po*ebemo ovde“.

Žena, koja je tada imala 20 godina, rekla je da je upoznala Brenda u baru u Primrouz Hilu u Londonu, i dodala je da, iako mu je rekla da neće posle izlaska otići sa njim, Brend ju je navodno ipak pratio niz ulicu i 'postao je jeziv'.

"Osećala sam se kao da me prati. Nije bilo ni flertujuće ni zabavno. Reč 'predator' je sasvim prikladna u njegovom slučaju. Bio je odlučan u svom cilju. Njegova namera je bila da ima seks sa nekim, bilo kim", rekla je ona za "San".

Podsetimo, Sandej tajms i Kanal 4 su ranije izveštavali o Raselu Brendu i navodima o njegovom zlostavljanju i predatorskom ponašanju, koje uključuje silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje, navodno između 2006. i 2013. godine.

Brend negira sve ove optužbe i insistira na tome da su svi njegovi odnosi sa ženama bili sporazumni.

Anonimna bivša manekenka, sada u četrdeesetim godinama, rekla je da od kada je pogledala dokumentarac o njemu "nije mogla da spava", jer je shvatila da "druge žene nisu imale sreće" da pobegnu kao ona od Brenda.

Ona će uskoro obaviti razgovor sa policijom, nakon što su nadležni pozvali sve Brendove navodne žrtve da se jave.

Brend je inače bio domaćin spin-ofa Velikog brata 'Big Brother's Big Mouth' od 2004. do 2006. i verzije 'Celebrity Big Brother's Big Mouth' od 2005. do 2007. godine. Mnogi koji su sa njim radili u emisiji priznali su da su se plašili njegovog "nakaznog" ponašanja tokom snimanja.

"Svi smo znali da je predator. Ne može se poreći da je bio umešan u niz komplikovanih seksualnih situacija“, rekli su za Tajms.

Drugi član ekipe Velikog brata rekao je da je Brendovo ponašanje delovalo "otkačeno“ i da optužbe da je "preterao“ nisu "iznenađujuće“.

"On je u to vreme bio vruća roba. Bilo je odvratno, ali koliko smo obavešteni, sve je bilo sporazumno", rekao je on.

Treći producent rekao je medijima da je opšte poznato da je Brend bio u vezi sa jednom od takmičarki. Par je čak uhvaćen u seksu u prostorijama Velikog brata.

Uprkos tome što je osoblje prepoznalo njegovu 'zloupotrebu ovlašćenja', priznali su da im se "u to vreme nije upalio alarm" jer je to bio 'samo deo rada sa Raselom'.

Ove optužbe dolaze u trenutku kada se ovim skandalom bavi i BBC u svom dokumentarcu. Naime, jedna od njegove četiri navodne žrtve, koja se u dokumentarcu zove "Alisa" i koja tvrdi da ju je Rasel seksualno zlostavljao kada je imala 16 godina, tvrdi da je poslao auto BBC-ja po nju.

Policija je juče saopštila da istražuje izveštaj o seksualnom napadu glumca u Sohou 2003. godine nakon što su podignute optužbe protiv Rasela Brenda, a komičar je otkazao preostale datume svoje poslednje turneje. Njegov nastup u klubu Vembli u subotu, koji se odigrao tokom prikazivanja dokumentarca, mogao bi da bude poslednji u njegovoj karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 214 idi na stranu