Vesti -

Kaja Ostojić prepevala pesmu Tereze Kesovije, Hrvati je izvređali VIDEO

Srpska pevačica Kaja Ostojić našla se na meti surove kritike nakon što je prepevala čuveni hit "Poslednja i prva ljubavi" Tereze Kesovije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pesma i spot ugedali su svetlost dana, a Hrvati nisu štedeli Kaju. U emsiji Jutro Kaja je govorila o svim dešavanjima koja su prethodila snimanju kavera, kao i o negativnim reakcijama.

"Hrvatske pesme pevaj na ijekavici, u njihovoj originalnoj verziji", poručivali su joj, između ostalog, u komentarima.

"Ja sam bila totalno šokirana, kada je ovako jedna numera u pitanju koja je tako ljubavna i prelepa, ne očekuješ nikakvu kritiku, pogotovo što ja zaista mislim za sebe da sam dobra u tome što radim i da mi ovako nešto jako leži i da sam to jako lepo odradila", navela je pevačica ističući da je pre snimanja kavera dobila sve neophodne dozvole od onih koji nose autorska prava pesmu, čiji je autor Kemal Monteno.

Kaja je rekla i da joj je rečeno da može da je otpeva na ekavici ako to želi.

"Jednostavno, ja sam Srpkinja i ako ja imam dozvolu da obradim pesmu, ja ću je pevati onako kako mi govorimo", kazala je ona.

Neplanirano je i neke kadrove za spot snimila u Hrvatskoj.

"Čak sam ispoštovala do te mere da sam otišla u Dubrovnik, gde je rođena i Tereza Kesovija koja je otpevala originalnu izvedbu, otišla sam da simbolično tamo odradim te neke kadrove, nije uopšte bilo zamišljeno da se bude ovakva osećanja", objasnila je Kaja.

Kaja je rekla i da sada radi na novom kaveru. "Novi kaver će biti još veće iznenađenje, pošto je u pitanju numera koju originalno izvodi Dragana Mirković, neću otkrivati koja. Sad na ijekavici pevam."

Šta je još Kaja rekla tokom gostovanja u Jutru pogledajte u video-prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 218 idi na stranu