Vesti -

Novinar pokazao fosilizovana tela, tvrdi da su vanzemaljci: "Nismo sami" FOTO

Poslanici meksičkog Kongresa tokom vanredne sednice parlamenta upoznati su sa otkrićima do kojih je došao meksički novinar i dugogodišnji NLO entuzijasta Haim Mosan o navodnom postojanju vanzemaljaca. Međutim, postoje i raniji navodi koji tvrde da ništa od ovoga nije istina.

Izvor: B92, independent.co.uk
Podeli
Foto: Profimedia/Daniel Cardenas/Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM
Foto: Profimedia/Daniel Cardenas/Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Meksički poslanici su tokom sednice u utorak čuli od Mosana da ljudi nisu sami u univerzumu, a pokazani su im i navodni ostaci vanzemaljaca. Mosan je pokazao dva mala tela u kutijama koja imaju po tri prsta na rukama i izdužene glave.

Novinar je rekao da su tela pronađena u Peruu u blizini grada Naska 2017. godine i da su stara oko 1.000 godina na osnovu analize koju je sproveo meksički Nacionalni autonomni univerzitet. Ispostavilo se da su slični takvi nalazi u prošlosti bili ostaci mumificirane dece.

Mosan je rekao da je to prvi put da su takvi dokazi predstavljeni. Novinar tvrdi da tela koja je pokazao nisu u srodstvu ni sa jednom vrstom na Zemlji i da su sve mogućnosti otvorene da to istraže naučne institucije.

"Ovi primerci nisu deo evolucije našeg sveta. Pronađeni su fosilizovani u rudniku dijatomejske zemlje", rekao je on i dodao da je uzorke analiziralo Nacionalni autonomni univerzitet Meksika (UNAM), a naučnici koji su uspeli da dobiju uzorke DNK primenili su radiokarbonsko testiranje kako bi odredili njihovu starost.

"Nismo sami u golemom svemiru, moramo prihvatiti ovu stvarnost", rekao je novinar koji je tvrdio da javnost ima pravo da uči o neljudskim bićima i tehnologijama.

Direktor naučnog Instituta za zdravlje meksičke mornarice Hose de Hesus Zalce Benitez rekao je, da na osnovu DNK analiza i X zraka, kao i 3-D rekonstrukcije, može da kaže da ta dva tela nisu ni u kakvoj vezi sa ljudskim bićima.

Polemika vođena 2018. godine

Foto: Profimedia/Daniel Cardenas/Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM
Foto: Profimedia/Daniel Cardenas/Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Stručnjaci su uveravali da je "vanzemaljska mumija" sastavljena od lobanja psa koja je isklesana da bi joj dala klasični oblik vanzemaljaca. Psi su povezani sa ljudskim arheološkim materijalom. Šta ovo znači? Da bi isklesali ovu izduženu glavu morali su da uklone njušku i sve zube. Na to je stavljena lažna koža.

Istraživači su takođe detaljno objasnili da nemaju zglobove i da ruke sa tri prsta odgovaraju ljudskoj deci i odraslima. Jedan od istraživača je rekao:

"Nema zglobova, ništa što ih spaja. Oni su samo strogo izloženi."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 218 idi na stranu