Parižani u neverici posmatrali momka kako se penje po zgradi: Usledio je šok kada su ga prepoznali

Glumac i frontmen benda '30 Seconds to Mars' prošle nedelje je ponovo privukao pažnju svojom ekscentričnosti.

Život

Izvor: B92

Subota, 10.06.2023.

13:40

Parižani u neverici posmatrali momka kako se penje po zgradi: Usledio je šok kada su ga prepoznali
Foto: Profimedia

Džared Leto (51) u Parizu se ničim izazvan popeo na spoljni zid zgrade nekoliko metara iznad zemlje bez ikakve zaštitne opreme.

Prolaznici su ga snimili i objavili njegov neobičan podvig na društvenim mrežama. "Odakle mu ta energija, dajte mi ono na čemu je”, samo je jedan od komentara, a većina ljudi se slaže da Leto voli pažnju. Sav publicitet je očigledno dobro došao jer je upravo juče objavio svoj novi singl Život je lep.

Inače, Leto nije neiskusan jer se godinama penje. Pre tri godine umalo je umro u Nevadi, ali ga to nije odvratilo od strasti.

Tad je pao sa stene tokom penjanja u kanjonu Red Rock, a život mu je spasilo sigurnosno uže, i to oštećeno, koje je već bilo napuklo na jednom delu.

Proslavio se ulogom Džordana Katalana u hit seriji 90-ih 'I to je moj život', a glumio je i u filmovima 'Borilački klub', 'Rekvijem za snove', 'Odred samoubica', 'Blade Runner 2049. ', 'House of Gucci'... Dobio je Oskara za sporednu ulogu u filmu 'Dalaski klub kupaca'.

Svoje neobične sklonosti prema Hrvatima pokazao je 2019. na ostrvu Obonjan kod Šibenika kada je organizovao trodnevni festival za stotine sledbenika svog kulta pod nazivom Ešelon. Za karte po ceni do 6.000 evra družili su se sa njegovim bendom, a Leto je šetao u belom. Obožavaoci su ga pratili po ostrvu i on im je 'propovedao', meditirali su i vežbali jogu, a alkohol je bio strogo zabranjen.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: