Osoblje luksuznih hotela otkrilo: Koje slavne ličnosti su bili sjajni gosti, a koji užasni FOTO

Čitaoci BuzzFeed-a koji rade u luksuznim hotelima ispričali su svoja iskustva sa svetskim zvezdama koje su boravile kod njih.

Život

Izvor: index.hr

Subota, 10.06.2023.

11:56

Osoblje luksuznih hotela otkrilo: Koje slavne ličnosti su bili sjajni gosti, a koji užasni FOTO
Foto: Profimedia

Neki su bili sjajni gosti, dok je bilo i onih koji su ih šokirali bezobrazlukom.

Dženifer Lopez

Iako Džej Lo nije omiljena među zaposlenima u hotelima, jedna devojka je imala sjajno iskustvo sa njom. "Kada je odsela u hotelu u kome sam radila, bila je ljubazna, duhovita i veoma diskretna u vezi sa svojim identitetom. Nije skretala pažnju na sebe, ali je tako dobro mirisala da su svi gledali u nju."

Tom Felton

"Bio je super kul. Samo se družio sa prijateljem nakon što su igrali golf. Kada sam mu doneo hranu, rekao je: 'Živjeli, druže'", rekao je jedan zaposlenik hotela.

Dejv Kulier

Glumac iz Pune kuće veoma se dopao zaposlenima. "Bio je najbolji. Previše je zabavan. Kada se odjavljivao iz hotela, zahvalio sam mu se na boravku, a on je rekao "prestani", izjavio je zaposleni. Uzgred, "prestani" je uzrečica koju je Dejvov lik stalno govorio u Punoj kući (Full house).

Neli (Nelly)

"Dao je najbolju napojnicu. Svaki put bi davao napojnicu od 100 dolara za bilo šta, ali je to činio da drugi ne bi primetili.“

Loši gosti

Tajger Vuds

"Bio je totalni kreten. Nije razgovarao ni sa kim niti je davao napojnice. Imao je sat i po dugu masažu i nije čak ni potpisao račun. Nazvali smo ga i on je nazvao svoju ženu (sada bivšu ženu) da dođe potpisati. Nije ostavila napojnicu."

Waka Flocka Flame

Američki reper napravio je pravi haos u hotelu. "Bila je to najgora noć ikad. U 3 ujutro je počeo pakao. Bilo je tuče, prostitutki i obožavateljki koje su se užasno ponašale. Nije prestalo do 6 ujutru, kad sam ja otišla", rekla je jedna devojka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: