Šakira je zbog njega odbila legendarnog holivudskog glumca: "Vole da provode vreme zajedno"

Bliski izvori tvrde da su se Šakira i Luis Hamilton prilično zbližili otkako je pevačica viđena na njegovoj jahti, a kružile su i glasine da je za nju zainteresovan Tom Kruz.

Život

Izvor: B92

Subota, 10.06.2023.

08:30

Šakira je zbog njega odbila legendarnog holivudskog glumca:
Foto: Profimedia

Nakon raskida sa Žerarom Pikeom, pevačica Šakira postala je pravi ulov, a nekoliko poznatih muškaraca bacilo je oko na nju. Holivudski glumac Tom Kruz je navodno zainteresovan za nju, ali izgleda da Šakira nije uživala u njegovom prisustvu. Međutim, to nije bio slučaj sa vozačem Formule 1.

Naime, 38-godišnji Luis Hamilton i Šakira su u poslednje vreme veoma bliski, a to je potvrdio i njima blizak izvor.

"Vole da provode vreme zajedno i trenutno su u toj fazi "upoznavanja“, zanimljivo je i flertujuće“, kaže izvor.

Glasine o tome kako će biti savršen par krenule su još u maju kada je pevačica viđena sa njim na jahti.

Paparaci su uhvatili 46-godišnju Šakiru kako se ukrcava na jahtu ispred svoje vile u Majamiju, kojoj su se pridružili poznati vozač Formule 1 i nekoliko prijatelja, samo nekoliko sati nakon što su zajedno ručali u restoranu. Ali navodne Luisove devojke, 24-godišnje Džulijane Nale, nije bilo nigde na vidiku, što mu, sudeći po fotografijama, nije nimalo smetalo jer se dobro zabavljao sa Šakirom.

Pevačica je nedavno bila na trci Formule 1 u Barseloni, gde se takmičio i Luis, a glasine o njima su nakon toga postale sve glasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: