Preminula slavna voditeljka tokom estetske operacije

Ligija Fazio, umrla je u 41. godini od komplikacija tokom estetske operacije.

Život

Izvor: B92

Petak, 09.06.2023.

20:10

Preminula slavna voditeljka tokom estetske operacije
Foto: Nicvandum/Shutterstock

Brazilska TV reporterka Ligija Fazio umrla je u 41. godini od komplikacija tokom estetske operacije. Naime, Brazilka je podvrgnuta operaciji podizanja zadnjice, a u zadnjicu su joj ubrizgani industrijski silikon i polimetil metakrilat.

Nakon komplikacija nakon operacije, Ligija je prebačena na intenzivnu negu gde je provela četiri nedelje, a strani mediji navode da je najverovatnije umrla od srčanog udara.

Vest o pogibiji potvrdio je njen brat Džordž Oliveira na svojim društvenim mrežama.

"Ljudi, nažalost, naš ratnik je preminuo. Pokušala je da postane deo tog estetskog standarda i zato je išla na operacije. Opravila je nos, ali o tome nije pričala ni sa kim, čak ni sa članovima porodice", napisao je Džordž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: