Vesti -

Tiktoker iz Dubaija opleo po Srpkinjama: "Ako ti kaže da dolazi iz Srbije, samo beži" VIDEO

Muškarac iz Maroka po imenu Andreas koji živi u Dubajiu, sa preko 3 miliona pratilaca na TikToku, popularan je širom sveta po svojim šaljivim videima u kojima uglavnom govori o ženama i muško - ženskim odnosima. Na šaljiv ali ne i uvredljiv način u svom nedavnom video on se još jednom dotakao Srpkinja, tj. onih od kojih treba "bežati."

Izvor: Blic
Podeli
Foto: MJTH/shutterstock
Foto: MJTH/shutterstock

Andreas, koji trenutno živi u Dubaiju a kome je otac navodno poreklom sa Balkana upozorio je u svom videu koje su to devojke kojih muškarci moraju bežati glavom bez obzira i time nasmejao mnoge ljude širom Balkana.

"Ako je iz Srbije ona je opasna. Međutim, ako je iz Srbije a njeno ime je Ana, Mila, Milena, Svetlana, Jelena, Marina, Anđela ili Jovana, beži Habibi", rekao je on u videu nakon čega je i demonstrirao bežanje.

Andreas inače u svakom svom videu koristi reč "Habibi" zbog koje je, pored svojih šaljivih videa i postao popularan na ovoj društvenoj mreži.

Ispod videa o Srpkinjama, nizali su se komentari.

"Brat je upravo naveo celu moju porodicu", "Brate, probaj da oženiš Srpkinju. Nikada vam neće biti dosadno u životu", "Zar ti niko nije rekao da imena ne izgovaraš naglas? Prozivaš nas!", "Nabrojao si praktično svaku ženu u Srbiji", "Istina, ali ako je iz Srbije, verovatno je prelepa", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu