Arnold Švarceneger pokrenuo lavinu izjavom o životu i smrti: "Lažov je svako ko kaže da raj postoji"

Proslavljeni glumac je podelio svoje mišljenje o životu i smrti, a time izazvao gomilu različitih komentara.

Život

Izvor: index.hr

Četvrtak, 08.06.2023.

11:11

Arnold Švarceneger pokrenuo lavinu izjavom o životu i smrti:
Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger je istakao kako nakon smrti ne postoji više ništa, te za svakoga ko kaže da ide u raj, smatra da je veliki lažov.

On je davao intervju za jedan magazin i tokom istog je bio upitan šta misli da nas čeka u budućnosti. Švarcenegeru se nije dopalo to pitanje, pa je odgovorio u svom stilu.

"To me podseća na pitanje Hauarda Sterna. 'Recite mi guverneru, šta se događa s nama kad umremo?'. Rekao sam: 'Ništa. Dva metra si ispod zemlje. Svako ko ti kaže nešto drugačije je je*eni lažov", rekao je glumac.

On je još dodao i da ne zna šta će se dogoditi "sa dušom i svim tim duhovnim stvarima" za koje nije stručnjak, ali je siguran da telo kakvo sada vidimo više nikada nećemo videti.

Između ostalog, Švarceneger je raj nazvao fantazijom i dodao "da se više nikad nećemo videti nakon što umremo".

"Za mene je raj mesto gde sam stavio osobu koju jako volim, koja je ljubazna, koja je velikodušna, koja je promenila i moj i živote drugih ljudi. Držim ih na jednom mestu u svojoj glavi, kao onaj prvi red koji imaš kod svih svojih prijatelja. I uvek imaš dobar osećaj kad ih se setiš", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: