Zvezda OnliFansa svoju karijeru smatra blagoslovom: "Uspela sam da naplatim sadržaj" FOTO

Britansku manekenku Demi Rouz (28) na Instagramu prati čak 20,2 miliona ljudi zbog njene zadivljujuće lepote.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Četvrtak, 08.06.2023.

15:47

Zvezda OnliFansa svoju karijeru smatra blagoslovom:
Foto:Printscreen Instagram/demirose

Ona je oduševila pratioce na pomenutoj mreži fotografijama u svetlucavom bikiniju koji ističe njene obline. Na fotografijama se Demi odmara na Ibici uz čašu pića na terasi hotela sa pogledom na planine i more. Svoje bujne grudi naglasila je svetlucavim roze bikinijem, koji je uparila sa minićem iste boje. Izgled je upotpunila parom crnih štikla sa velikom mašnom. Demi se odlučila za suptilnu šminku sa rumenilom koje ističe njene obraze i tamnim golim karminom, a kosu je ispreplela u talase.
Ova objava je jedna u nizu u kojoj manekenka oduševljava pratioce svojim seksi fotografijama na kojima je oskudno odevena. Iako deluje samouvereno, nije uvek bilo tako, a svoju dosadašnju karijeru modela smatra blagoslovom. "Oduvek sam želela da se bavim manekenstvom i kada jesam, smatram to blagoslovom jer sam odrasla u okruženju gde su me maltretirali i nisam imala mnogo prijatelja", rekla je Demi za Radio 1 Nevsbeat, prenosi Dejli mejl.

Neposredno pre pandemije 2019. preminuli su joj roditelji, a ona je mnogo razmišljala o tom tužnom periodu svog života.

"Godinama objavljujem fotografije na društvene mreže i većina mojih fotografija je besplatna, samo nekoliko njih su plaćene saradnje, ali nisam mogla pravilno da naplatim svoj sadržaj", rekla je ona o svojoj motivaciji za otvaranje profila OnliFans.
Tamo je fanovima naplaćivala svoj sadržaj 22,22 dolara mesečno ili 119,99 dolara za pola godine. Tada je odlučila da odjavi svoj profil na određeno vreme.

Ona nije jedina poznata ličnost koja koristi OnliFans platformu, ali se tamo može videti sadržaj glumice Bele Torn, reperke Kardi Bi i glumice Denijel Vestbruk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: