Stiven Spilberg o Dru Barimor: "Bio sam bespomoćan dok su joj oduzimali detinjstvo"

Proslavljeni reditelj Stiven Spilberg je bio očinska figura u životu glumice Dru Barimor.

Život

Izvor: index.hr

Sreda, 07.06.2023.

14:43

Stiven Spilberg o Dru Barimor:
Foto: Profimedia

Dru je nedavno šokirala izjavom o svojoj majci i teškom detinjstvu koje je imala, a tom prilikom je otkrila i da joj je jedina roditeljska figura zapravo Spilberg, s obzirom na to da je njen otac bio alkoholičar.

Spilberg je izneo u javnost to da je uprkos svemu, odbio Dru kada ga je zamolila da joj igra i filmskog oca tokom snimanja klasika iz 1982. E.T. the Extra-Terrestrial kada je ona imala samo sedam godina. Dru je tokom tih dana ostajala i vikendom sa Spilbergom, on joj je poklonio mačku, a vodio ju je čak i Diznilend. U to vreme je počela i njena borba sa zavisnošću, kokain je probala sa samo 12 godina i ubrzo otišla na odvikavanje.

Dok je snimala film, na set bi dolazila sa crvenim karminom, ali je Spilberg uvek tražio da ga skine.

"Bila je budna daleko nakon vremena za spavanje, odlazila je na mesta o kojima je trebala samo da čuje i živela je život u vrlo nežnoj dobi za koju mislim da joj je oduzeo detinjstvo. Ipak, osećao sam se vrlo bespomoćno jer nisam bio njen otac. Mogao sam joj biti samo savetnik", rekao je proslavljeni reditelj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: