Tejt optužen za silovanje: "Gušio me je dok se nisam onesvestila, a onda nastavio..."

Jedna Britanka optužila je kontroverznog influensera Endrua Tejta za silovanje i pretnje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.06.2023.

10:10

Tejt optužen za silovanje:
Foto: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Ona tvrdi da ju je Tejt gušio tokom seksa sve dok se nije onesvestila pre devet godina. Žena je navela da je Tejt nastavila da ima seks uprkos tome što je bila u nesvesti, piše Bi-Bi-Si.

Žena, koja je tada imala 20 godina, kaže da je prvi put upoznala Tejt na društvenim mrežama u avgustu 2014. Ona je rekla da je pristala na seks sa influenserom, ali da je taj čin brzo prerastao u nasilje.

Tejt negira optužbe, a njegov portparol je rekao da Tejt ne odobrava nasilje bilo koje vrste nad ženama i da su svi seksualni činovi u kojima je učestvovao bili sporazumni.

Britanka je za Bi-Bi-Si rekla da je Tejta upoznala u jednom baru u Lutonu 2014. godine kada je bila student, a on je bio čuvar u noćnom klubu. Kaže da je jednom imala seks sa Tejtom pre nego što ju je on davio.

"Stavio mi je ruku na vrat i davio me. Prvo mi je to bilo malo zbunjujuće, a kada sam došla sebi, videla sam da Tejt i dalje ima seks sa mnom", rekla je Britanka i dodala da je Tejt pretio da će je ubiti, sve dok sledećeg jutra nije napustio njen stan.

"Stalno je govorio \'Ja te posedujem, ti pripadaš meni\'. Cele noći je bio prilično agresivan i govorio je užasne stvari. Sutradan mi je beonjača oka bila potpuno crvena", rekla je 30-godišnjakinja.

Ona tada nije prijavila incident policiji. Na pitanje Bi-Bi-Sija zašto nije odmah otišla u policiju i prijavila silovanje, ona je odgovorila da tada nije znala da je žrtva zločina.

"Znala sam da se desilo nešto na šta nisam pristala. Ali nisam to videla kao silovanje ili seksualni napad jer se to dogodilo pre 10 godina“, rekla je ona.

Rekla je da će tužiti Tejta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: