Pevačica usred koncerta progutala bubu: "Preukusno, trudiću se da ih ne pojedem mnogo" VIDEO

Pevačica će sigurno pamtiti svoj poslednji nastup u okviru turneje Eras pred više od 60 hiljada obožavatelja.

Život

Izvor: Tportal

Utorak, 06.06.2023.

08:18

Pevačica usred koncerta progutala bubu:
Foto: Profimedia

Tejlor Svift je završila svoju poslednju turneju, međutim, da sve bude mnogo zanimljivije pobrinula se buba koja je uletela pevačici u usta tokom govora.

Dok je Tejlor predstavljala novog člana benda desio se manji incident, a pevačica nije mogla da zaustavi kašalj-

"Progutala sam bubu. Žao mi je", rekla je ona. Nedugo zatim je počela da se smeje i glasno se zapitala da li postoji neko ko to nije video, međutim, zahvaljujući Internetu, video je ubrzo postao viralan.

"Oh, preukusno. Trudiću se da ih ne pojedem večeras puno, ali događaće se, toliko je buba u vazduhu. Kako god, ovo je bilo zabavno", našalila se Tejlor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: