VODAVODA Vodica – omiljena voda mališana u Srbiji

Mineralna voda iz dubina netaknute prirode Banje Vrujci, posebno prilagođena potrebama najmlađih, najprodavanija je u kategoriji dečijih voda

Život

Izvor: B92

Utorak, 06.06.2023.

15:27

VODAVODA Vodica – omiljena voda mališana u Srbiji
Foto: Promo

Maštovito oslikana flašica VODAVODA Vodice sa likovima omiljenih crtanih junaka doprinela je da mališani zavole piće koje je izuzetno važno za njihov pravilan rast i razvoj – kvalitetnu, prirodno mineralnu vodu. Prema podacima nezavisne agencije Nielsen, VODAVODA Vodica je najprodavanija na teritoriji Srbije u kategoriji voda za decu*.

VODAVODA Vodica je blago prirode i dolazi iz istog mesta kao i VODAVODA, iz mineralnog arteškog izvora Banje Vrujci sa dubine od 605 metara. U tome je i njena jedinstvenost, jer se arteška voda hiljadama godina prirodno mineralizuje i prirodno filtrira, zaštićena od bilo kakvih spoljnih uticaja nepropusnim slojem stena u arteškom rezervoaru. Ona je uvek istog mineralnog sastava – i na izvoru i u originalnim flašicama sa likovima junaka iz morskih dubina – što je čini posebno retkom i jedinstvenom.

Simpatični Krokodil Kroko Loko, raspevana Sirena Milena i njen drugar Vasa od Talasa, meduza Lelujava Lela, snažni Bred Kit mekog srca i Koni Morski Poni vode decu u bajkoviti svet morskih avanutra, a najvažnije od svega je što uz njih razvijaju važnu zdravu naviku da piju dovoljno vode. Znamo da naši najmlađi, okupirani igrom i zabavom, često i ne primećuju da su žedni i zato je veoma važno voditi računa da unose vodu u optimalnim količinama.

Junaci VODAVODA Vodice pronašli su put do dečjih srca i kroz prvu sezonu crtanog serijala na Youtube kanalu Vodica morska avanturica. Iz epizode u epizodu, oni ih vode u nove pustolovine, učeći mališane pravim vrednostima.

„Ponosni smo što deca najradije piju VODAVODA Vodicu, pre svega zato što je u tim flašicama pravo remek-delo prirode. Svi minerali i elektroliti koji su potrebni za pravilan rast i razvoj i blagotvorno deluju na organizam u njoj su zastupljeni u prirodnom obliku. VODAVODA Vodica je zabavni podsetnik deci da u igri ne zaborave na unos vode koja je pravi eliksir zdravlja i vitalnosti. Svi znamo da su deci u tom uzrastu mnogo privlačniji slatkiši i drugi napici i zato smo posebno srećni smo što su zavoleli Vodicu koja im pomaže da razviju zdrave navike. Još smo srećniji što su zavolela naše junake koji ih uče pravim vrednostima kao što su drugarstvo, ljubav, saosećanje, empatija – svemu što nam je danas preko potrebno,“ kaže Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda VODAVODA.

VODAVODA Vodica poseduje i međunarodni NSF sertifikat (National Sanitation Foundation) kao garanciju kvaliteta i bezbednosti, koji je svrstava u red svetskih lidera poput Eviana, Periea i sličnih voda vrhunskog kvaliteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: