Dru Barimor šokirala izjavom: "Želim da moja majka već jednom umre"

Dru Barimor priznaje da "jedva čeka" da joj mama umre.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Utorak, 06.06.2023.

11:39

Dru Barimor šokirala izjavom:
Foto: Profimedia, John Angelillo/UPI Credit

Glumica je bila iskrena o svom burnom detinjstvu sa majkom, otkrivši kako je ljubomorna na prijatelje koji su "već ostali bez roditelja".

"Sve su njihove mame otišle, a moja nije. Ja nemam taj luksuz. Ne mogu dočekati to" rekla je Dru za New York magazin.

"Ne želim živeti u stanju u kojem želim da neko ode pre nego što mu je suđeno, samo kako bih ja mogla da rastem. Zapravo želim da bude srećna i napreduje i bude zdrava, ali moram je**** da rastem uprkos tome što je ona još uvek na ovoj planeti", objasnila je.

Međutim, kasnije u intervjuu, glumica je podijelila grižnju savjesti zbog svojih oštrih komentara.

"Usudila sam se da to kažem i nisam se osećala dobro", rekla je i dodala da joj je ipak stalo.

Poznata glumica je u prošlosti otvoreno govorila o odrastanju sa majkom Džejdom, koja joj je bila menadžer i vodila ju je na holivudske zabave, uključujući one u Studiju 54, dok je bila dete. Sa 12 godina, Dru je već bila na odvikavanju od droga i alkohola, a sa 13 ju je mama smestila na psihijatrijsko odeljenje u Kaliforniji.

"Mislim da je stvorila čudovište i nije znala šta bi s tim čudovištem", rekla je Sternu u intervjuu 2021. godine. Iako je Dru uspela da oprosti svom ocu, Džonu Davidu Barimoru, pre nego što je umro 2004. godine, sa mamom se nikada nije u potpunosti pomirila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: