Šakira traži dadilju: Plata 2.400 dolara, ali uz jedan uslov koji odbija mnoge

Od jednog pravila ne želi da odstupi, a upravo to joj otežava potragu za savršenom dadiljom.

Život

Izvor: Glossy

Ponedeljak, 05.06.2023.

10:38

Šakira traži dadilju: Plata 2.400 dolara, ali uz jedan uslov koji odbija mnoge
Foto: Profimedia

Iza Šakire je jedan jako turbulentan period. Nakon što je raskinula sa Pikeom zbog prevare, napravila niz o svetničkih pesama, iznela sav prljav veš u javnost i odselila se u Majami sa sinovima, pred pevačicom je zahtevan zadatak.

Kako sada pišu strani mediji, među novinama je i to što je Šakirinoj deci potrebna nova dadilja, a pevačica je navodno "očajnički traži" i nikako ne uspeva da pronađe baš onakvu kakvu žele.

Šakira želi da angažuje novu dadilju da joj pomogne u brizi oko dece u narednim nedeljama, a navodno nudi platu od 2.400 dolara. Ipak, nije navedeno hoće li dadilja toliko zarađivati nedeljno ili mesečno. Mediji dodaju da će pevačica plaćati i sve putne troškove ženi koja će joj pomoći oko sinova, a ona će živeti u njenoj vili procenjenoj na 11,6 milioina dolara.

Međutim, Šakira ima vrlo važan uslov, koji uopšte ne dovodi u pitanje.

Od buduće dadilje svoje dece očekuje, kako se piše, da nema nikakve veze s medijskim svetom i da potpiše ugovor o poverljivosti. To znači da osoba koja će živeti u njenom domu i provoditi vreme s njenom porodicom neće smeti nikome da kaže ni reč o njihovoj privatnosti, a takvi ugovori su uobičajeni u svetu poznatih ličnosti.

Iako su to uslovi koji se uglavnom podrazumevaju, navodno Šakiri potraga za dadiljom ne ide glatko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: