Vesti -

Šakira traži dadilju: Plata 2.400 dolara, ali uz jedan uslov koji odbija mnoge

Od jednog pravila ne želi da odstupi, a upravo to joj otežava potragu za savršenom dadiljom.

Izvor: Glossy
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iza Šakire je jedan jako turbulentan period. Nakon što je raskinula sa Pikeom zbog prevare, napravila niz o svetničkih pesama, iznela sav prljav veš u javnost i odselila se u Majami sa sinovima, pred pevačicom je zahtevan zadatak.

Kako sada pišu strani mediji, među novinama je i to što je Šakirinoj deci potrebna nova dadilja, a pevačica je navodno "očajnički traži" i nikako ne uspeva da pronađe baš onakvu kakvu žele.

Šakira želi da angažuje novu dadilju da joj pomogne u brizi oko dece u narednim nedeljama, a navodno nudi platu od 2.400 dolara.

Ipak, nije navedeno hoće li dadilja toliko zarađivati nedeljno ili mesečno. Mediji dodaju da će pevačica plaćati i sve putne troškove ženi koja će joj pomoći oko sinova, a ona će živeti u njenoj vili procenjenoj na 11,6 milioina dolara.

Međutim, Šakira ima vrlo važan uslov, koji uopšte ne dovodi u pitanje.

Od buduće dadilje svoje dece očekuje, kako se piše, da nema nikakve veze s medijskim svetom i da potpiše ugovor o poverljivosti. To znači da osoba koja će živeti u njenom domu i provoditi vreme s njenom porodicom neće smeti nikome da kaže ni reč o njihovoj privatnosti, a takvi ugovori su uobičajeni u svetu poznatih ličnosti.

Iako su to uslovi koji se uglavnom podrazumevaju, navodno Šakiri potraga za dadiljom ne ide glatko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 185 idi na stranu