Greškom završila na OnlyFans-u: Fotografije prvi video deda, a sada zarađuje milione FOTO

Sava Šulc, manekenka iz Jute, otkrila je kako je prekinula kontakt sa porodicom kad su njene eksplicitne fotografije procurile na društvenim mrežama, iako sad zarađuje milione na svojim seksi snimkama.

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Ponedeljak, 05.06.2023.

09:30

Default images

Mlada zvezda dnevno zaradi oko 5.000 funti, no njen put nije bio nimalo lak. Uz studije se bavila manekenstvom, a osoba kojoj je verovala eksplicitno ju je fotografisala bez pristanka. O fotografijama nije previše razmišljala sve dok nije otkrila da ih prevarant prodaje na lažnom OnlyFans profilu.

"Nisu bile predviđene da ih neko vidi, ali su društvene mreže eksplodirale i počeo je da zarađuje na fotografijama na kojima se vide moje grudi", rekla je Sava.

Plavokosa manekenka bila je zauzeta fakultetom kad su fotografije počele da iskaču svuda. Nije joj bilo ugodno jer, kako navodi, nikad nije imala želju da objavljuje intimne fotografije.

"Fotografije su procurile i na Reddit-u te ih je prvi video moj deda. Rekao je celoj porodici, a ubrzo su se proširile i po celom gradu. Bila sam normalna studenkinja koja se povremeno bavila društvenim mrežama, objavljivala sam slatke popularne snimke, duhovite snimke ili snimke na kojima sam se spremala za izlazak. Htela sam da se usredsredim na stvaranje sadržaja i nisam htela da budem seksualni objekat", priseća se Šulc.

Nakon scenarija iz noćne more, 21-godišnjakinja je uzela stvar u svoje ruke i otvorila vlastiti profil na internet stranici sa sadržajem za odrasle.

"Njegove fotografije sada su suvišne jer prodajem vlastite", rekla je.

Ova devojka sada zarađuje oko 160 hiljada funti mesečno samo od platforme na kojoj deli svoje fotografije i snimke. Na TikToku ima 2,2 miliona pratitelja, a na Instagramu je prati 1,4 miliona ljudi. Ipak, Savina religiozna i konzervativna porodica nije prihvatila njenu nekonvencionalnu karijeru.

"Šokirala me reakcija moje porodice, odrekli su me se na mesec dana pa sam otišla od kuće", tvrdi devojka.

Odnos sa porodicom je i dalje komplikovan, a brat prestao da razgovara sa njom.

U budućnosti planira povratak na fakultet jer, kako kaže, OnlyFans ne može trajati večno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: