Ćerka Brusa Vilisa otkrila detalje njegove teške bolesti: "Mislila sam da ga nije briga za mene"

Talula Vilis je otkrila dijagnozu njenog oca Brusa Vilisa i koliko je bilo teško nositi se sa njom u početku.

Život

Izvor: Dnevnik.hr

Nedelja, 04.06.2023.

10:32

Ćerka Brusa Vilisa otkrila detalje njegove teške bolesti:
Foto: EPA/MICHAEL NELSON

Jedna od ćerki američkog glumca Brusa Vilisa, koji boluje od demencije, Talula Vilis otkrila je detalje i svoje prve sumnje da nešto nije u redu sa njenim ocem i sve otkrila u emotivnom intervjuu.

Šezdesetosmogodišnjoj zvezdi "Umri muški" dijagnostikovana je afazija u martu 2022. godine, a njegova porodica je godinu dana kasnije objavila da je bolest napredovala u frontotemporalnu demenciju.

A sada je Talula, koju Brus "deli" sa bivšom suprugom Demi Mur, otkrila kako je sve počelo i rekla da je kod njega primetila neku vrstu nejasne neodazivosti, za koju su članovi porodice pretpostavljali da je posledica holivudskog gubitka sluha. Objasnila je kako su mislili da su Brusove godine i godine na snimanju oštetile njegov sluh.

Kada se Brusovo stanje pogoršalo, Talula je bila slomljena i to je primila ka srcu, misleći da je on jednostavno nastavio sa svojom novom porodicom, novom ženom Emom i njihovim ćerkama, i da više ne mari za nju.

"Kasnije se to neodgovaranje proširilo, a ponekad sam to shvatala lično. Imao je dve ćerke sa mojom maćehom, Emom Heming Vilis, i mislila sam da je izgubio interesovanje za mene", napisala je ona u emotivnom eseju za Vogue.

Brus sa bivšom ženom Demi ima tri ćerke - Talulu, Skaut i Rumer, a sa sadašnjom ženom Emom ima dve ćerke - Mejbl i Evelin.

"Iako ovo nije moglo biti dalje od istine, moj se adolescentski mozak mučio nekom pogrešnom matematikom", nastavila je Talula.

Uz to se dotakla vlastitih problema sa telesnom dismorfijom i dijagnozom graničnog poremećaja osobnosti i otkrila da se borila sa anoreksijom i dijagnozom ADHD-a, dok se njen otac sa svojim problemima borio u tišini i da je tek kasnije postala svesna šta se zapravo događa sa njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: