Ovo je nova kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka: Poseduje sportsku dvoranu i 24 kupatila FOTO

Dugo su tražili kuću iz snova, pisalo se za nekoliko vila da ih kupuju, no tek sada su se konačno odlučili.

Život

Izvor: B92

Subota, 03.06.2023.

09:13

Ovo je nova kuća Dženifer Lopez i Bena Afleka: Poseduje sportsku dvoranu i 24 kupatila FOTO
Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili su luksuznu vilu u Volingford Estatesu na Beverli Hilsu za koju su potrošili 60 miliona dolara, prenosi TMZ.

Kuća ima 4273 metra kvadratna sa pet hektara okućnice. Sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, a uključuje i sportsku dvoranu sa košarkaškim igralištem, teretanom, ringom za boks i barom.

Na imanju se nalazi i penthaus od 456 kvadratnih metara, dvosobna kuća za obezbeđenje i garaža za 12 automobila. Tu je i dodatni parking prostor koji može da primi 80 vozila.Imovina je prvobitno prodata za 135 miliona dolara pre pet godina, ali je cena opala tokom godina. Prošlog meseca kuća je ponovo stavljena na prodaju za 75 miliona dolara, ali je slavni par uspeo da snizi i tu cenu.

Trebalo im je samo nedelju dana da zaključe ugovor o novom domu i već su počeli da se useljavaju. Kuća je fotografisana iz vazduha i ispred nje se vidi mnogo njihovih stvari, kao što su fotelje, kauči, tepisi i drugi nameštaj koji se premešta iz njihove prethodne kuće u novu. Na imanju je snimljena i Džej Lo.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: