Poznata pevačica kao od "majke rođena": Intimne delove prekrila sitnim detaljima FOTO

"Ako se niste nikada tuširali napolju dok muž pokušava da vas prestraši svakih pet minuta, niste živeli", poručila je pevačica Pink, u opisu svojih polugolih fotografija na Instagramu.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

13:06

Poznata pevačica kao od
Foto: EPA-EFE/BRENDON THORNE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Američka pevačica Pink iznanadila je svoje pratioce fotografijama koje su nastale na porodičnom putovanju, a na kojima je ona prekrila samo intimne delove tela.

Naime, na jednoj od slika pevačica se sunča u prozirnom kupaćem kostimu sa detaljima banane, dok se na drugoj tušira, te je intimne delove prerila detaljima srca.

"Vikend na jezeru i novi smešni kupaći kostim. Ako se nikada niste istuširali napolju dok muž pokušava da vas uplaši svakih pet minuta, niste preživeli", napisala je Pink u opisu fotografije.
Ispod fotografija koje je pevačica postavila mogli su se pročitati pozitivni komentari na račun pevačicinog izgleda, koja vitku liniju održava iscrpljujućim treninzima. Inače, pevačica je od 2006. godine u braku sa motociklistom Kerijem Hartom (47) sa kojom ima ćerku Vilov Sejdž (11) i sina Džejmsa Muna (6).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: