Muzička zvezda na udaru kritika: "Idioti nisam se prodala, samo želim da izgledam kao žena" FOTO

Bili Ajliš je uzvratila "klovnovima“ na internetu koji su je napali "jer je prihvatila svoju ženstvenost“.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

09:36

Muzička zvezda na udaru kritika:
Foto: Profimedia

U sada već obrisanim objavama koje je tokom vikenda delila putem svojih Instagram priča, poznata se pevačica obratila "idiotima" koji stalno osećaju potrebu da komentarišu njen stil, pozivajući ih da "puste žene da postoje", prenosi Page Six.

"Prvih 5 godina svoje karijere provela sam osuđivano od strane vas budala što sam bila dečački obučena. Stalno su mi govorili da bih bila zgodnija ako bih se ponašala i oblačila kao žena", napisala je.

"A sada kada se osećam dovoljno udobno da nosim bilo šta iole ženstveno, "promenila" sam se i prodala se", napisala je u drugoj Instagram priči.

Ajlišini obožavaoci su jasno videli kako je njen stil evoluirao tokom godina, od njene široke odeće i šarene kose do njenog ženstvenijeg i glamuroznijeg izgleda na crvenom tepihu na koji smo navikli u poslednje vreme.
"Iskreno, voleo sam njen prethodni stil, bilo je stvarno kul videti slavnu i popularnu devojku sa tim dečačkim stilom, ali optužiti je da se prodala jer se više ne oblači tako je previše“, napisao je jedan obožavalac.

"Takođe, verovatno treba napomenuti da je razlog zbog kojeg se prvo obukla "dečački” bio da pokuša da sakrije svoje telo od perverznih muškaraca jer je maloletna," napisao je drugi obožavalac na Tviteru.

"Sećam se kada se prvi put pojavila u javnosti bez dukserice. Komentari su bili tako odvratni i užasni. Zar mi žene ne možemo ništa da uradimo, a da nas ljudi ne napadaju ili seksualizuju?", istakla je jedna devojka u komentarima.

Njeno poslednje izdanje koje je privuklo pažnju mnogih bilo je pojavljivanje na crvenom tepihu Met Gala 2023. u Njujorku ranije ovog meseca, gde je nosila crnu haljinu u skladu sa temom "Karl Lagerfeld: Linija lepote“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: