Vesti -

Bil Kozbi optužen za novo silovanje: Žrtvama davao pilule a onda ih je iskorišćavao

Bil Kozbi (85) optužen je za još jedan navodni seksualni napad, prenosi TMZ. Viktorija Valentino (80), bivši Plejboj model i žena koja je već optuživala Kozbija za seksualno zlostavljanje, u novoj tužbi navodi da ju je komičar iskoristio još davne 1969. dok je pokušavala da se probije u Holivudu. Ona ističe da joj je glumac dao dve pilule koje su je ošamutile, nakon čega ju je silovao.

Izvor: Blic žena
Podeli
Foto: EPA-EFE/BASTIAAN SLABBERS
Foto: EPA-EFE/BASTIAAN SLABBERS

Valentino je u četvrtak podnela tužbu Višem sudu okruga Los Anđelesa, jer je po novom zakonu ukinuta zastarelost slučajeva seksualnog napada u građanskim parnicama.

Podsetimo, Kozbi je prethodno u aprilu 2018. osuđen za drogiranje i seksualno zlostavljanje košarkaškog trenera Andree Konstan. Osuđen je na tri do 10 godina zatvora, ali je odslužio samo tri godine kazne pre nego što je Vrhovni sud Pensilvanije poništio presudu. Na slobodu je pušten 30. juna 2021. godine.

Tokom karijere, ovaj 85-godišnjak optužen je za niz seksualnih zločina od strane najmanje 60 žena, ali on sve njihove navode žestoko odbacuje.

"Moje mišljenje da sve ove žene nisu žrtve seksualnog napada, one su žrtve pohlepe", izjavio je Kozbijev portparol Endru Vajat nakon nove tužbe.

"Silovanje vam oduzima nešto što se ne može popraviti ili vratiti"

Viktorija ističe da je prvi put srela Kozbija u njegovom studiju nakon jedne audicije, kada mu se požalila na tragediju koja ju je malo pre toga zadesila kada je preminuo njen šestogodišnji sinčić. Kasnije te godine Kozbi je slučajno naleteo na nju u jednom restoranu u Los Anđelesu, kada joj je ponudio da plati SPA tretman za nju i njenu prijateljicu nakon što je primetio da plače za stolom.

U dokumentima dalje piše i da je glumac obećao da će ih obe častiti večerom nakon uživanja u SPA centru, ali da se ovaj sastanak pretvorio u noćnu moru. Ona tvrdi da je Kozbi stavio pilule pored pića, rekavši im da će se osećati bolje ako ih uzmu, te da se pretvarao da ih je i sam progutao. Obe su uzele pilule, ali su se ubrzo osetilie pospano, nakon čega ih je on odvezao u svoju kancelariju gde su se i onesvestila.

Ova žena tvrdi da se ubrzo osvestila, te da je videla kako Kozbi prilazi njenoj prijateljici. Ona je pokušala da je zaštiti, ali se navodno ovaj glumac naljutio u silovao je.

"Ne radi se o novcu, već o odgovornosti. Silovanje vam oduzima nešto što se ne može popraviti ili vratiti. To utiče na sve u vašem životu", rekla je Valentino.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 182 idi na stranu