Anastasija roni suze na tribinama: Nakon gubitka bebe, Nemanja Gudelj i ona zajedno plakali VIDEO

Fudbalski klub "Sevilja", za koji igra srpski reprezentativac Nemanja Gudelj sinoć je odneo pobedu u finalu Lige Evrope u Budimpešti, a iako mnogi nisu očekivali, Anastasija Ražnatović se pojavila na tribinama da bodri svog dragog.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.06.2023.

09:14

Default images

Naime, Anastasija i Gudelj su samo pre nekoliko dana podelili vest da su izgubili bebu, a mlada pevačica i pored svega što ju je snašlo, izabrala je da pruži Nemanju podršku na važno meču.

Anastasija se pojavila na tribinama u društu Gudeljevog vozača Rašida, koji je, nakon pobede Sevilje objavio priču na Instagramu, na kojoj se vidi da Anastasija roni suze, a isto je radio i njen izabranik na terenu.

"Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu", napisao je Rašid.
Podsetimo, Nemanja Gudelj je tužan trenutak podelio sa pratiocima na društvenim mrežama:

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je on.

Anastasija Ražnatović će se, podsetimo, vratiti u Beograd krajem nedelje kako bi u ovim za nju najtežim trenucima bila uz svoje najmilije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: