Publika izbezumljena – poznati muzičar se srušio usred nastupa: "Laku noć..." VIDEO

Muzička zvezda ležala je na leđima kratko vreme pre no što su mu u pomoć priskočili ostali članovi benda.

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2023.

14:59

Publika izbezumljena – poznati muzičar se srušio usred nastupa:
Foto: EPA-EFE/FILIPPO RUBIN

Obožavatelji Brusa Springstina ostali su bez daha kad je slavni muzičar doživeo prilično zastrašujući pad tokom nastupa u Amsterdamu. Legendarni 73-godišnji pevač sapleo se tokom jednog pokreta. Sa gitarom oko vrata, Brus je promašio stepenik i nespretno pao, a publika je ostala u šoku.

Muzička zvezda ležala je na leđima kratko vreme pre nego što su mu u pomoć priskočili ostali članovi benda. Trudio se da skine gitaru sa vrata i da ustane, što je jedva i uspeo uz pomoć nekolicine njih koji su mu bili najbliže. Srećom, ustao je sa osmehom na licu i dočekan velikim aplauzom gomile. Navodi se kako nije povređen tokom pada.

Ustavši, u šali je povikao: "Laku noć svima", pre nego što je ponovno uzeo svoj instrument u ruke i nastavio sa koncertom.

Inače, incident se dogodio dok je muzičar zajedno sa E Street Bendom prošle nedelje častio obožavatelje izvedbom hit pesme "Ghosts". To je bio jedan u nizu brojnih velikih koncerata koje je zvezda organizovala na svojoj svetskoj turneji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: