"Kraljica Ozempika": Pevačicu brutalno izvređali na društvenim mrežama zbog izgleda

Njen novi video je doživeo mnogo negativnih komentara.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2023.

13:00

Foto: Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga često tvrdi kako je za njen izgled zaslužno vežbanje, teretana, plivanje, joga, te da nikada nije posezala za bilo kakvim veštačkim uklanjanjem masti. Međutim, neki njeni fanovi misle drugačije nakon snimka koji je objavila u kom se vidi kako igra uz pesme Niki Minaž. Na kraju videa, pevačica se pohvalila linijom bez grama viška kilograma, što nije naišlo na dobre komentare.

Mnogi su je posramili i nazvali "kraljicom Ozempic-a".

Podsetimo, Ozempic je lek za dijabetes tip 2 koji su poznate ličnosti koristile za mršavljenje, što je izazvalo brojna negodovanja u javnosti.

Ozempic kraljica!" komentarisao je jedan korisnik TikToka. "Ozempic, dosta mi je", dodao je drugi. "Šta je toliko privlačno u Ozempicu?" oglasio se treći. "Ovo izgleda kao neko ko izgleda kao Lady Gaga", komentarisao je sarkastično fan. Obožavatelji u sve većoj meri donose nepovoljan sud o zvezdama koje govore jedno, rade drugo i misle treće. Mnogi pamte njen intervju iz 2010. godine, kada je ispričala da se osećala nesigurno zbog svoje težine i lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: