Pokušala da odgrize nos dečku: Pogledajte kako danas izgleda legendarna glumica i seks simbol FOTO

Američka glumica i zvezda serije "Melrouz plejs" Heder Loklir bila je 80-ih seks simbol, ali je glumica godinama menjala figuru, kao i kompletan izgled.

Život

Izvor: klix.ba

Utorak, 30.05.2023.

10:32

Pokušala da odgrize nos dečku: Pogledajte kako danas izgleda legendarna glumica i seks simbol FOTO
Foto: Profimedia

Njeno lice se izobličilo i nateklo od obimnih estetskih operacija, a iako je gotovo neprepoznatljiva, fotografi su je fotografisali na ulicama Malibua.
Foto: Profimedia
Paparaci su otkrili novu tetovažu na njenom telu koju je napravila u čast ćerke Ave, koja ju je podržavala tokom borbe sa zavisnošću i u burnim godinama njenog života.

Osim po operacijama, Heder je poznata i po promiskuitetnom ljubavnom životu, ali i po alkoholizmu i agresivnim ispadima, pa je izazvala ogroman skandal kada je u naletu besa pretukla partnera Krisa, pa je policija morala da reaguje. Čak je pokušala i da mu odgrize nos, pisali su strani mediji. Kris joj je, prema poslednjim informacijama, oprostio i pomogao joj da prevaziđe zavisnost.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što je automobilom udarila u rasvetni stub u blizini svoje kuće u Kaliforniji, a u njenom automobilu je pronađena flaša alkohola.

Podsećanja radi, od 1986. do 1993. godine bila je udata za bubnjara Motli Krua, Tomija Lija, koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza zaintrigirala je javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu Bon Džovija Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobio ćerku Avu (22). Razveli su se 2006. godine, a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: