Prva izjava Olge Danilović za B92.net posle pobede: "Sad je jasno što mi je baza Madrid" FOTO

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa, jer je u dva seta pobedila Ukrajinku Katerinu Baindl sa 6:3, 6:2

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

14:41

Prva izjava Olge Danilović za B92.net posle pobede:
Foto: B92/Milan Tomiæ

Nešto malo preko 90 minuta je trebalo Olgi Danilović da se plasira u drugo kolo Gren slema. Zahvaljujući savršenoj igri i spretnosti, naša teniserka uspela je da očara ne samo vatrene fanove tenisa, već i fudbalere Atletika, Stefana Savića i Jana Oblaka.

Naime, njih dvojica su pomno pratili meč Olge i Katerine tokom kojeg je srpska teniserka izbacila nešto bolje rangiranu rivalku, koja je trenutno na 83. mestu WTA liste, za razliku od Danilovićeve koja zauzima 105. poziciju.

Na kraju meča, Olgi su prišli Stefan i Jan, i čestitali joj na pobedi zagrljajem koji je uhvatilo "oko" našeg kolege novinara, Milana Tomića.

Olga je na posletku istakla kako joj jako znači podrška Stefana u Jana.

"Znači puno. Jeste (baza u Madridu). Divno od njih što su došli. Imali su dva dana slobodno. Pogotovo Jan. Stefan je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde, a Jan je bio i na turniru u Madridu" rekla je Olga za B92.net.
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: