Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO

Urednici jutarnjeg programa "Good morning Britan" pozvali su nudiskinju Helen Beriman, koja se u emisiju pojavila "kao od majke rođena".

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.05.2023.

12:54

Gola žena sedela u jutarnjem programu bez blama, a razlog je tek šokantan VIDEO
Foto: Profimedia

Kako gradske vlasti u Londonu dobijaju sve veći broj žalbi na broj nudista, koji se sunčaju potpuno goli u parkovima, Helen je pozvana u emisiju da govori o aktuelnoj temi.

Međutim, čini se da za Helen nudizam nije ni najmanji problem, pa je rešila da se naga pojavi pred milionima.

"Od svih mogućih stvari koje se događaju u svetu, sunčanje u parku je ilegalno. Da li je mirno sunčanje u skrivenom uglu parka toliki problem? Ne postoji ništa važnije od toga?", rekla je Helen.

"Meni smeta. Otišao sam u park da bih gledao zelenilo i ptice. To je jedino što zaista želim da vidim. Imam problem sa vašim ponašanjem jer je sebično. Svet se ne vrti oko vas i vaše potrebe za osnaživanjem ljudi da prihvate svoje telo. Razmem pokret pozitivnog odnosa prema telu, ali ne uzimate u obzir da neke ljude to uznemirava", rekao je Nik.

Helen je kratko odgovorila:

"To je samo telo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: