Porodila se glumica Milena Živanović – na svet donela ćerku FOTO

Glumica Milena Živanović večeras je postala mama po drugi put. Glumica i njen partner, filmski producent Ivan Krstović dobili su ćerku, a radosne vesti Živanovićeva je sa svetom podelila putem društvenih mreža.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2023.

21:49

Porodila se glumica Milena Živanović – na svet donela ćerku FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica se emotivnim rečima obratila tek rođenoj ćerkici kojoj su dali ime Petra.

"Ćerko naša, dobrodošla. Ponosna sam koliko smo obe bile hrabre. Tvoj brat Tadija jedva čeka da te upozna, kaže da će te naučiti da gledaš na sat. Tvoj tata je najnežniji džin sa plavim očima, ima skoro dva metra i brz metabolizam. Njih dvojica su mnogo duhoviti i zasmejavaće nas. Vreme na Tadijinom satu je uvek 20 minuta, sati ne postoje, to je neko njegovo računanje vremena. Ovaj svet će postati plemenitije i lepše mesto, obećavam. Ljudi postaju bolji. Danas dok sam te rađala, bile su prisutne i mlade stažistkinje, njih osam. Prvi put su videle prirodan porođaj. I plakale su zajedno sa mnom od sreće. Proleće je. Volimo te."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: