Radnik striptiz kluba otkrio fetiš poznatog reditelja – dao je 10.000 dolara za "suve šljive"?

To da poznati filmski reditelj Kventin Tarantino voli stopala nije nepoznanica, jer ih vrlo često ubacuje u svoje filmove. Činjenicu je potvrdio radnik jednog holivudskom striptiz bara koji tvrdi da je Tarantino jednom platio 10.000 dolara da jednoj dami liže stopala dok nisu izgledala kao "suve šljive".

Život

Izvor: Jutarnji.hr

Ponedeljak, 29.05.2023.

16:19

Radnik striptiz kluba otkrio fetiš poznatog reditelja  – dao je 10.000 dolara za
Foto: Profimedia, SOPA Images Limited/Alamy Live News

Prema Page Six-u, čovek iz Severne Kalifornije, koji se naziva NorCal Lowlife, podelio je sa svetom možda najslikovitiji prikaz fetiša legendarnog Tarantina. Lowlife, takođe poznat kao Page Rad, očito je bio neka vrsta menadžera u holivudskom striptiz klubu "Crazy Girls" i pojavio se u podkastu pod nazivom "Get in the Car" prošle nedelje.

Lowlife je tvrdio da je reditelj "Pulp Fictiona" posetio klub i zatražio VIP sobu i društvo plesačice s "najvećim grudima" u klubu. Naime, Lowlife nije potvrrdio kada je to tačno Tarantino radio.

Živeći u skladu sa svojim imenom, Lowlife tvrdi da je otišao u jednu od zadnjih prostorija i "iz znatiželje" posmatrao akciju na monitoru.

"On je sedeo, a ona se spremala dan obavi posao. Skinula je gornji deo odeće, ali njega to nije zanimalo. Ustao je, bacio ju je na stolicu i skinuo joj čizme, jednu po jednu. Ubrzo je počeo da liže donji deo njenih stopala, i da sisa prste", prepričao je Lowlife.

Lowlife je rekao da je Oskarom nagrađeni reditelj uživao pola sata i kada je završio sa svojim fetišem, stopala su spomenutoj radnici striptiz kluba izgledala "kao da je izašla iz penušave kupke, odnosno, kao suve šljive".

Podsetimo, njegovi filmovi su prepuni snimaka stopala, a koliko ih obožava govori i podatak da mu je Uma Turman svojevremeno nazdravila, sipajući mu šampanjac u svoje cipele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: