Majku osudili jer je probušila uši bebi staroj jedan dan: "To je njeno telo, ne vaše" VIDEO

Majka koja objavljuje na TikTok-u pod imenom svoje ćerke - Lara, podelila je nevini snimak devojčice stare tek nekoliko sati.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2023.

14:17

Majku osudili jer je probušila uši bebi staroj jedan dan:
Foto: Ilustracija/Shutterstock/fizkes

Mama je već u prva 24 sata života Lari probušila uši, što je mnoge razbesnelo.

"Zašto bi neko bušio uši bebi koja još ne govori? Ovo izgleda smešno", rekla je jedna osoba.

"Nikada neću razumeti zašto ljudi to rade“, kaže drugi.
@laraticaofficial 🌷 #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus
Iako se ne zna gde žive Lara i njena majka, to je svakako zemlja u kojoj neonatolozi buše deci uši u bolnici jer je to normalno i uobičajeno u nekim kulturama.

"Kada bebe imaju dva-tri dana, ne osećaju bol kao sa godinu ili dve. Neonatolozi im buše uši odmah po rođenju. Ušne resice bebe su mekše i devojčica verovatno nije ni reagovala. “, tvrdi treća osoba koja je komentarisala snimak.

Bilo je i drugih roditelja koji su potvrdili da je u njihovim kulturama uobičajeno bušenje ušiju bebama, koliko god to nekima izgledalo nezamislivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: