Besna Džejn Fonda gađala rediteljku Zlatnom palmom u glavu VIDEO

Proslavljena glumica Džejn Fonda, iako ima 86 godina, ne prestaje da oduševljava svojim izgledom i energijom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2023.

08:15

Besna Džejn Fonda gađala rediteljku Zlatnom palmom u glavu VIDEO
Foto: Profimedia

Džejn je obeležila i ovaj festival u Kanu, a jedan događaj je posebno privukao pažnju, neke je nasmejao, dok neki možda i nisu prihvatili šalu.

Naime, na dodeli Zlatne palme koju je upravo Fonda uručila rediteljki filma Anatomija pada, Žistin Trie, glumica je gađala rediteljku u glavu. Ovaj snimak je za kratko vreme postao viralan na Tviteru. Sve se desilo zbog toga što je rediteljka zaboravila svoju nagradu, a kako Džejn nikako nije mogla da je dozove kako bi se vratila, ona ju je gađala njome u glavu.

Rediteljka je i dalje izgledala kao da se ništa ne događa, pa je Fonda dotrčala do nje i besno joj pokazivala, dok su kamere sve snimile.

Mnogi su mišljenja da je ovaj video bio jako dobra šala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: