Vesti -

Otkriveno kako je Tina Tarner provela svoje poslednje dane u Švajcarskoj

Tina Turner je svoje poslednje mesece provela na časovima joge u parku, kupujući italijansku dizajnersku odeću i gurmansku hranu i vozeći se svojim Porsche Caienne-om po svom selu na jezeru, gde je bila poznata kao "skromna“ i "prijateljski nastrojena“.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Muzička legenda Tina Tarner provela je svoje poslednje dane lutajući po živopisnom selu pored jezera u Švajcarskoj koje je nazivala domom.

Pevačica nehajno bi šetala ulicama Kusnahta kupujući dizajnersku odeću i gurmansku hranu.

Ponekad bi sedela na stolici u lokalnom parku, zureći preko Cirihškog jezera u snegom prekrivene planine koje obeležavaju ovu alpsku naciju.

I uprkos tome što je imala ličnog batlera i kompletno osoblje, zvezda bi se sama vozila po uskim trakama u svom Porsche Caienne-u.

Danas 83-godišnju ikonu zabave njeni komšije pamte kao "skromnu“, "prijateljski naklonjenu“ i "ljubaznu“. Mesar Beni Lang rekao je za DailiMail.com:

"Tina Tarner bi ponekad dolazila u grad da obavi kupovinu. Imala je batlera, ali je volela da ide sama, sa svojim mužem Ervinom. Naročito im se dopadala gurmanska kuća Moreira. To je najbolje mesto u okolini za kupovinu dimljenog lososa i belih tartufa. To su tamo kupili.

"Ona bi rekla „Gruezi“, kako mi kažemo "zdravo“ na švajcarsko-nemačkom, ljudima koji šetaju svoje pse. Bila je veoma druželjubiva.'

Turner je takođe posećivala prodavnicu dizajnerske odeće Laredo. Prodavačica Arzu Oezoguz je rekla: "Gospođa Tarner bi ušla u radnju. Bila je veoma skromna. Ušla bi sa svojim mužem Ervinom. Ona nije bila uobražena. Rekla bih joj: 'Zdravo, gospođo Turner', a ona bi mi uzvratila 'zdravo'.

"Vole cipele. Ovde imamo veoma lepe cipele, napravljene od strane italijanskih dizajnera. Koštaju oko 1.000 švajcarskih franaka", govorila je prodavačica, pa dodala:

"Drugi put bih je videla kako se vozi po selu u svom Porsche Caienne-u. Bila je vrlo ljubazna dama.'

Druga stanovnica, koja je želela da je oslovimo samo kao Karmen, rekla je:

"Videla bih Tinu Tarner kako šeta ulicom sa svojim mužem. Izgledali su veoma opušteno i srećno zajedno.“

Kratka vožnja od švajcarske finansijske prestonice Ciriha, Kusnacht je dom mnogih bogatih iseljenika.

Engleski se široko govori u prodavnicama i restoranima visoke klase koji obeležavaju ovo drevno selo.

Jedan stanovnik je rekao: "Ovde bogati ljudi žive svoj život u miru. "Ostavljamo ih na miru i puštamo ih da budu ono što žele, zato dolaze da žive ovde", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 159 idi na stranu