Otkriveni detalji sahrane Tine Tarner: Evo ko će moći da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji

Smrt kraljice rokenrola Tine Tarner, koja je umrla u 83. godini prirodnim putem, rastužila je svet, a sada se nagađa ko će sve prisustvovati njenoj sahrani.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2023.

19:10

Otkriveni detalji sahrane Tine Tarner: Evo ko će moći da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji
Foto: EPA-EFE/DAVID HECKER

Naime, još uvek nije naglašeno kada će biti sahrana, ali njen portpalor je rekao:

"Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica", navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Podsetimo, Tina Tarner rođena je 26. novembra 1939. godine. Preminula je u sredu, 24. maja 2023. u svom domu u Švajcarskoj, čija je državljanka postala 2013. godine.

Tina se ranije borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije.

Otkako je objavljena vest o Tjunerovoj smrti, fanovi su se okupljali ispred zvezdine kuće na jezeru kako bi odali počast muzičkoj legendi koja je od Švajcarske učinila svoj dom skoro tri decenije.

Velika gomila je počela da se okuplja ispred kapije od livenog gvožđa, obavijena mrakom, obožavaoci su hodali jedan po jedan da polože cveće ili zapali sveće.

"Ti si jednostavno najbolja“, glasila je jedna od desetina poruka smeštenih među buketima.

"Šokiran sam", rekao je za AFP Miran Žnider, 48-godišnji Slovenac koji živi u blizini, boreći se sa suzama. "Nisam očekivao da će se to dogoditi tako rano."

Upitan zašto je došao, Znider je rekao: 'Zato što je to kraljica, kraljica svih žena."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: