Bizarna situacija: Tražio da se isprazni dva miliona litara vode kako bi pronašao telefon

Indijski inspektor za sigurnost hrane Radžeš Višvas je suspendovan nakon što je naredio da se isuši rezervoar vode kako bi mogao pronaći telefon koji je ispustio u rezervoar dok je pravio selfi.

Život

Izvor: klix.ba

Nedelja, 28.05.2023.

13:46

Bizarna situacija: Tražio da se isprazni dva miliona litara vode kako bi pronašao telefon
Foto: Shutterstock/Tong_stocker

Za tri dana ispumpano je više od dva miliona litara da bi Radžeš došlo do uređaja. On je prvo zamolio ronioce da pronađu mobilni telefon, tvrdeći da se u njemu čuvaju poverljive vladine informacije.

Pošto ronioci nisu uspeli da ga pronađu, zatražio je da isprazni rezervoar pomoću pumpi. Prema pisanju indijskih medija, ovo je količina vode koja bi bila dovoljna za navodnjavanje najmanje 1.500 hektara zemlje.

Radžeš tvrdi da je voda bila neupotrebljiva za navodnjavanje i da je dobio dozvolu vlasti da je isuši. On je suspendovan nakon što je kritikovan zbog svojih zahteva.

Indija je jedna od zemalja koja je pogođena velikom nestašicom vode, što ima višestruke posledice, prenosi Skaj njuz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: