Uznemirujući snimak: Slučajno dodirnuo električni vod i pukom srećom preživeo VIDEO

Zbog male greške doživeo je strujni udar koji je šokirao prolaznike.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 28.05.2023.

10:01

Uznemirujući snimak: Slučajno dodirnuo električni vod i pukom srećom preživeo VIDEO
Foto: Shutterstock/i viewfinder

Turski mediji objavili su šokantan snimak sa nadzorne kamere na železničkoj stanici gde je čistač prao prednji prozor voza kada je u jednom trenutku podigao metalnu šipku i slučajno dodirnuo električni vod.

Struja ga je na licu mesta paralisala i prevezen je u bolnicu, ali je pravo čudo da je uopšte uspeo da preživi takav udar. Sindikat mašinovođa i transportnih radnika je naglasio da je takvo održavanje vozova nezakonito jer vozovi pre održavanja moraju biti na posebnim prugama koje ne provode struju, iz razloga koji su sada svima jasni.

U saopštenju su napisali da su zaposleni koji rade na održavanju vozova nedovoljno plaćeni, da se ne vodi računa o njihovoj bezbednosti i da ne prolaze dovoljnu obuku koja bi ih spasila od ovakvih nezgoda na radnom mestu. Šokantan snimak nesreće možete pogledati u nastavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: