Neprepoznatljiv je: Simpatični dečak iz Dva i po muškarca snimljen posle mnogo godina FOTO

Angus T. Džons je za mnoge još uvek simpatičan Džejk Harper iz Dva i po muškarca, ali danas ima 29 godina i nimalo ne liči na tog dečaka.

Život

Izvor: index.hr

Subota, 27.05.2023.

13:21

Neprepoznatljiv je: Simpatični dečak iz Dva i po muškarca snimljen posle mnogo godina FOTO
Foto: Profimedia

Seriju je napustio zbog vere i retko se pojavljuje u javnosti, a njegove nedavne fotografije šokirale su fanove.

Paparaci su ga nedavno uhvatili dok je šetao Los Anđelesom. Odeven u svetlosivu majicu kratkih rukava i tamnosivi šorts, glumac je bio prilično mrzovoljan, a zbog viška kilograma i neuredne brade mnogi obožavaoci kultne serije zaključili su da izgleda neprepoznatljivo.
Foto: Profimedia

Okrenuo se veri

Inače, Angus T. Jones je počeo da glumi sa 10 godina i postao najplaćenija dečija televizijska zvezda. Zarađivao je vrtoglavih 300 hiljada dolara po epizodi. Na vrhuncu slave, odlučio je da potpuno promeni svoj život.

Pre 11 godina objavio je da se okrenuo veri, a prozvao je seriju za promovisanje promiskuitetnog načina života. On je pozvao sve da bojkotuju seriju i da razmisle o negativnim efektima koje televizija i takve serije imaju na ljudski mozak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: