Vesti -

Dejvid Bekam objasnio zašto ćerku ljubi u usta: "Veoma sam nežan"

Ljubljenje deteta u usta potencijalno može dovesti do karijesa, izazvati alergijske reakcije i dovesti do toga da dete ne razume koncept ličnih granica.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY

 

Uprkos potencijalnim rizicima, poznate ličnosti kao što je Dejvid Bekam uporno dele slike na kojima ljube svoju decu u usta. Iako su kritikovani zbog ove prakse, mnogi roditelji je vide kao bezopasan način izražavanja ljubavi.

"Veoma sam nežan prema deci. Tako smo Viktorija i ja vaspitani, i takvi smo sa svojom decom. Želimo da pokažemo našoj deci ljubav i, znate, veoma smo vezani za njih", rekao je penzionisani fudbaler.

11-godišnja Harper nije jedino dete koje Bekam ljubi u usta.

"Kritikovan sam što sam ljubio svoju ćerku u usta. Ljubim svu svoju decu u usta. Možda ne Bruklin jer on ima 18 godina, možda će mu to biti malo čudno", dodao je.

Bekam je postao otac sa 23 godine. Uprkos uspešnoj karijeri i zahtevnom rasporedu, uvek nađe vremena za porodicu i to mu je prioritet.

"Mislim da sa decom brže sazrevaš. Život se vrti oko dece. Mislim da to učiš kao otac - postaješ manje važan, a sve se vrti oko tvoje dece", objašnjava on.

Prema Bekamovim rečima, nijedno od njegovo četvoro dece nije izrazilo želju da krene njegovim stopama i on u potpunosti podržava njihov izbor.

"Nijedno od moje dece trenutno ne želi da bude fudbaler. To je u redu, ne želim nikoga da teram ni na šta. Važno je da deci pokažemo ljubav, podršku, ohrabrenje. Uvek smo podržavali našu decu u svemu što žele ," on tvrdi.

Bez obzira na to, psiholozi upozoravaju da ljubljenje deteta u usne može zbuniti decu i čak ih podstaći da se ponašaju slično sa drugim odraslima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 159 idi na stranu