Serija u kojoj glumi prijateljica Megan Markl ponizila Kejt Midlton na najstrašniji način

Poznata glumica Prijanka Čopra je dobra prijateljica Megan Markl, pa poslednji "skandal" iz serije u kojoj glumi, ne čudi nimalo.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.05.2023.

08:23

Serija u kojoj glumi prijateljica Megan Markl ponizila Kejt Midlton na najstrašniji način
Foto: Profimedia

Radi se o hitu pod nazivom Citadel u kom upravo Prijanka Čopra tumači galvnog agenta, a sporna je treća epizoda koja se nimalo nije dopala fanovima kraljevske porodice.

Uvreda za Kejt Midlton

U spornoj epizodi se spominje titula koju je princeza od Velsa nosila više od deset godina, pa je indirektno ona prozvana u seriji.

"Šef oružanih snaga? Možda ste me pitali i kako da se nađem između nogu vojvotkinje od Kembridža", glasi rečenica koja na neki način vređa Kejt.

Kako navode strani mediji, Prijanka Čopra je morala biti svesna ove rečenice i samog scenarija, kao i toga na koga sve može da se odnosi, međutim, svi su odmah napomenuli da se radi o prijateljici Megan Markl, te da ovaj propust možda i nije bio slučajan.

Podsetimo, Čopra je bila i gost na venčanju Harija i Megan, kada je za vojvotkinju od Saseksa imala samo reči hvale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: