Bogdan Obradović pozvao na skup 26. maja: "Podržimo politiku Aleksandra Vučića" VIDEO

Bogdan Obradović, proslavljeni teniski trener pozvao je građane da pruže podršku predsedniku Aleksandru Vučiću na velikom mitingu zakazanom u petak 26. maja.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2023.

13:05

Bogdan Obradović pozvao na skup 26. maja:
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

"Dođite na skup "Srbija nade", 26. maja. Podržimo politiku Aleksandra Vučića. To je jedina politika koja vodi Srbiju u pravi i nezaustavljivi napredak. Čekamo vas 26. maja."

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

"Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: