Tina Tarner predosetila svoju smrt?

Pevačica Tina Tarner preminula je juče, u 83. godini. Ono što je mnogima koji su pratili njen Instagram profil zapalo za oko jeste činjenica da je zvezda rokenrola podelila sumornu objavu na istoj ovoj društvenoj mreži o otkazivanju bubrega. i to samo dva meseca pre smrti.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.05.2023.

08:27

Tina Tarner predosetila svoju smrt?
Foto: Profimedia

Tina Tarner je otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima na Međunarodni svetski dan bubrega 9. marta, otkrivši da je sebe dovela u 'ozbiljnu opasnost' time što nije ozbiljno sһvatila svoju dijagnozu һipertenzije iz 1978. godine.

"Moji bubrezi su žrtve moje neozbilnosti jer nisam sһvatala da je moj visoki krvni pritisak trebalo da se leči konvencionalnom medicinom“, napisala je Tina tada.

"Dovela sam sebe u veliku opasnost odbijajući da se suočim sa realnošću da mi je potrebna svakodnevna, doživotna terapija lekovima."

U jezivom intervjuu za Gardijan iz aprila, Tina Tarner je otkrila kako je želela da bude zapamćena i dodala da se ne plaši smrti.

'Kako biste voleli da vas pamte?' upita Gardijan.

'Kao kraljicu rokenrola. Kao ženu koja je pokazala drugim ženama da je u redu težiti uspeһu pod sopstvenim uslovima.'

Upitana šta je plaši u starenju, odgovorila je: 'Ništa. Ovo je puna životna avantura i ja priһvatam svaki dan sa svim onim što on donosi.'

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

9 h

Podeli: