Vesti -

Nebojša Pajkić pozvao građane da se pridruže skupu 26. maja: "Istorija je odabrala nas"

Poznati filmski scenarista i profesor Nebojša Pajkić pozvao je građane da pruže podršku predsedniku Aleksandru Vučiću na velikom mitingu zakazanom u petak 26. maja.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

“Poštovani građani Republike Srbije,
pozivam vas da u petak 26. maja dođete na veliki skup “Srbija nade” koji će biti održan ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Istorija je ovoga puta odabrala nas da budemo faktor jedinstva i sloge, faktor državotvornosti i slobode, da pokažemo sabornost u borbi protiv nasilja, borbi za našu decu i naraštaje.

Uzdignute glave i dostojanstveno, pokažimo doslednost u veri za bolju budućnost” istakao je Pajkić.

Predsednik Aleksandar Vučič pozvao je sve građane Srbije da se ujedine kako bismo sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše.

"Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine", kazao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 159 idi na stranu