Pevačica doživela slom nakon poraza na "Evroviziji": "Sve je namešteno" VIDEO

Pevačica Mej Miler pobedila je samo Nemačku, koja je imala 18 poena, a Mej nije krila svoje razočaranje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 14.05.2023.

15:03

Pevačica doživela slom nakon poraza na
Foto: Profimedia

Gledaoci "Pesme Evrovizije" ostali su shrvani pošto je predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva Mej Miler (25) doživela ponižavajući plasman.

Mej je na samom kraju takmičenja za Evrosong izvela pesmu 'I Wrote a Song'.

Ujedinjeno Kraljevstvo je završilo na pretposlednjem mestu sa 24 boda u poređenju sa neverovatnih 583 boda pobednika Švedske. Pevačica je pobedila samo Nemačku, koja je imala 18 poena. Mej nije krila razočaranje.

Pevačica je potom na Tviteru podelila izjavu reagujući na razočaravajuće rezultate.

"Samo želim da vam kažem hvala. Znam da se mnogo šalim, ali smo zaista dali sve od sebe u poslednjih nekoliko meseci. To nije rezultat kojem smo se nadali, ali smo tako ponosni na sve što smo postigli na tom putu. Čestitam svim zemljama, nikada neću zaboraviti ovo putovanje i sve vas volim", rekla je ona.

Uprkos rezultatu, fanovi su rekli da bi Mej trebalo da bude ponosna na svoj nastup i predstavljanje zemlje, nazivajući rezultat "nameštenim“.

"Celo takmičenje za Pesmu Evrovizije je namešteno. Takmičarima koji su već pobedili ne bi trebalo dozvoliti da se ponovo takmiče, takođe je nepravedno prema takmičarima koji još nemaju publicitet", "Nije namešteno. Finska je bila bolja" - pisali su pratioci, dok je drugi komentar bio:

"Kakva postavka, budi ponosna!", glasio je komentar.

Mej je za nastup obukla crni kombinezon i izvela plesnu koreografiju koja je oduševila publiku u Liverpulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: