Vesti -

Objavljeni detalji noći koja je Borisu Bekeru uništila život: Deo krivice prebacuje na nju VIDEO

Osramoćeni sportista govori o svom usponu i padu, i otkriva da li je zaista imao odnose sa Angelom Emarkovom u ormaru u restoranu Nobu.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Bivši teniski broj 1, Boris Beker prebacuje deo krivice za razvod od prve supruge Barbare Feltus na nju. Nije mogao da izdrži život u kom se ona neprekidno vraća na njegovu aferu sa Angelom Ermakovom, modelom i konobaricom, 1999. godine.

U dvodelnom dokumentarnom filmu "Boom Boom! The World vs Boris Becker", koji 7. aprila stiže na striming platformu Apple TV +, bivši prvak progovorio je bez suzdržavanja o svom usponu i padu, svojim promašajima, bankrotu, zatvoru, ženama... U upravo objavljenom prvom treileru, uz Bekera se kao sagovornici pojavljuju Barbara te teniske zvezde Džon Makenro i Novak Đoković, kojima je bio trener. Još niz poznatih osoba je sudelovao filmu. Reditelj, oskarovac Aleks Gibni, sa teniserom je razgovarao dva puta - 2017. godine, te 2019. kada je bilo jasno da će Beker završiti u zatvoru zbog skrivanja imovine, 2,5 miliona funti, pri bankrotu. Gibni, koji je strastveni ljubitelj tenisa, na projektu je radio punih pet godina.

Bivši teniser je govoreći o privatnom životu priznao kako su žene bile njegov najveći porok izvan teniskih terena. Afera sa Angelom Ermakovom najpoznatiji je njegov izlet tokom braka. Barbara i Boris rastali su se godinu dana nakon što je Ermakova, nakon "seksa za jednu noć" i to u uglednom londonskom restoranu Nobu, rodila devojčicu Anu. Dugo se pričalo kako je Ana začeta u restoranskom ormaru, ali Becker je sada otkrio kako je istina ipak nešto drugačija.

"Ne bih ulazio u detalje, ali otišli smo u sobu koja e nalazila skoroz pozadi. Nije to bio ormar, ormar je premalen za bilo kakvu fizičku aktivnost. Poseksali smo se i to je bilo to. Nisam imao njen telefonski broj, kontakt", rekao je Beker

"A onda sam dobio sam faks u kojem je pisalo: "Možda me se ne sećaš. Naš zadnji susret je bio pre osam meseci. Evo ti moj broj, nazovi me." Nisam mogao da verujem! Sledeće nedelje našli smo se u Londonu. Skinula je kaput i video sam da je u visokoj trudnoći. Rekla mi je da sam ja otac deteta. Kada je Barbara, s kojom ima sinove Nou i Elisa, saznala za trudnoću, u njihovom domu zavladao je haos. Beker je ispričao kako je ona u prvom trenutku rekla: "Dobro, ja te još uvek volim i želim i dalje da budem sa tobom. Idemo da pronađemo neki način da tako i bude. Mesecima niko nije znao o detetu. Ali, svaki put kada bismo o nečem raspravljali, ona bi izvukla džoker-kartu i rekla: "Daj jeb..o ćuti! Ako svet sazna što si napravio, izgubljen si." Rekao sam joj da je u pravu, ali da ja u takvom odnosu ne mogu da živim. To je nemoguće. Ratsanak je neminovan", prisetio se Beker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu