Dobila dete sa donorom sperme, a onda odlučila da ga vidi: Upoznavanje nije prošlo kako se nadala

Džesika Šer je mislila da je pronašla životnog partnera u svojoj supruzi i zato su odlučile kupiti spermu kako bi mogle da imaju bebu. Par se odlučio na anonimnog donora pa joj mogućnost susreta s biološkim ocem svog deteta nikad nije izgledala realno, a kamoli to da bude u vezi s njim.

Život

Izvor: 24sata.hr

Petak, 31.03.2023.

14:58

Dobila dete sa donorom sperme, a onda odlučila da ga vidi: Upoznavanje nije prošlo kako se nadala
Foto: Shutterstock/Leah Kelley

Danas, Džesika i njen partner Aron žive u "pravoj bajci".

"Tad sam bila u braku sa ženom s kojom sam želela da imam porodicu pa smo na internetu potražile donora iz druge države misleći kako se nikad nećemo sresti", ispričala je Džesika.

Kako je vreme prolazilo, Džesikina ćerka, Alisa, počela je da se raspituje o svom poreklu. "Moja kći je jako želela znati svoje poreklo pa smo za Božić napravili DNK test. Nije je toliko zanimalo kako se zove njen otac. Njena baka, koja voli rodoslovlje, vrlo je ljubazno uskočila i dala joj DNK test. Napravile smo test i proverile na internetu njene DNK rođake. Prva stvar koja se pojavila bio je Aron Long, s kojim je delila 50 posto gena, to je bio biološki otac" , ispričala je.

Saznanje je u početku za Džesiku bilo zastrašujuće, jer su je rezultati u bazi podataka naterali da razmisli da li želi da kontaktira i upozna Arona.

"Bilo je zastrašujuće jer nisam imala pojma da je baza podataka tako velika i da ljudi to rade. Ništa posebno nisam očekivala od tog kontakta" ,dodala je.

Aron i Džesika su morali dobro da razmisle šta će činiti dalje u vezi sa njihovim otkrićem.Za Arona doniranje sperme je bio samo posao na pola radnog vremena uz posao vozača taksija. Iako nikada nije tražio decu koja su začeta zahvaljujući njegovoj spermi, Arona je već ranije kontaktiralo par njegovih potomaka s kojima se i upoznao, a s jednom ćerkom i živi. "Dobio sam poruku od Alise, koju je zapravo napisala Džesika, u kojoj mi je objasnila da ima kćer kojoj sam otac i da bi volela podeliti sa mnom par informacija o njoj, što sam i ja želeo",objasnio je.

U tom trenu Džesika već neko vreme nije bila u braku pa je odlučila upoznati se sa Aronom i drugom njegovom decom koju je dobio kroz doniranje sperme.

"Proveli smo zajedno dve nedelje i činilo se kao da se oduvek poznajemo. Dobro smo se zabavljali, a ostalo je istorija. Radili smo sve što i drugi rade, samo unatrag", objasnila je Džesika.

Pre njihovog prvog susreta, Aron je razmenjivao poruke sa Džesikom na Fejsbuku i smatrao da mu kći previše ne sliči.

Ali nakon što su se upoznali, Džesiku je Aron prvenstveno privukao zbog sličnosti koju je delio sa njenom ćerkom.

"Alisa i ja se jako dobro slažemo, imamo slične temperamente, ona me ne smatra svojim tatom nego dečkom svoje mame" , rekao je Aron.

"Imala je drugog roditelja 12 godina. Živimo zajedno i prijatelji smo" , dodao je i zaključio da sada žive bajku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: