Gvinet Paltrou je dobila jedan dolar VIDEO

Slavna glumica Gvinet Paltrou (50) proglašena je da nije kriva za nesreću tokom skijanja 2016. godine, u kojoj je penzionisani dr Teri Sanderson (76) zadobio teške telesne povrede.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.03.2023.

07:20

Gvinet Paltrou je dobila jedan dolar VIDEO
Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Tokom izricianja presude u sudu u Juti, Paltrou je navodno ostala mirna, nije pokazivala nikakve emocije. Podsećanja radi, Sanderson je tužio glumicu da je kriva za nesreću i tražio 300.000 dolara odštete.

Porotnici su ipak bili na strani Paltrou, te je joj njoj dodeljen odnos koji je tražila u kontratužbi, a to je jedan dolar, plus nadoknada sudskih troškova.

Kako prenosi BBC, Sanderson je posle suđenja rekao da je razočaran presudom, ali je otkrio da mu je Gvinet posle suđenja rekla: "Želim ti samo dobro".

On je naveo da joj je odgovorio sa rečima: "Hvala dušo".

Posle presude, Paltrou se oglasila na Instagramu. "Osećam da je ova optužba narušila moj integritet", navela je ona u objavi i istakla zadovoljstvo i zahvalnost porotnicima zbog njihove odluke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: